Gabriela Firea acuză că tinerii au primit mesaje pe Tik Tok să nu o voteze

Gabriela Firea, liderul PSD București, spune că nu se aștepta să câștige alegerile, însă că scorul extrem de mic pe care l-a luat prin raportare la Nicușor Dan, primarul în funcție și reales, a fost rezultatul unei campanii de manipulare. Concret, Firea spune că tinerii au primit mesaje pe Tik Tok să nu o voteze.

Li s-a spus că dacă ies primar nu vor mai putea să meargă în străinătate la studii

”Nu putem să fim deloc fericiţi cu ceea ce s-a întâmplat, nu mă aşteptam să câştig dar nici să fie un astfel de scor. E adevărat că am fost mulţi candidaţi în zona de centru-stânga, o campanie ţintită împotriva mea, din partea celorlalţi contracandidaţi. La un moment dat mă întrebam dacă eu sunt primarul în funcţie şi nu îmi dau seama, pentru că părea că mi se face mie o analiză şi cumva un bilanţ.

Acum, dacă aş încerca să pasez responsabilitatea către altcineva, nu ar fi corect şi întotdeauna mi-am asumat. Şi atunci când am câştigat şi atunci când am pierdut şi bune şi rele şi aşa este normal”, a spus Gabriela Firea. Președinta PSD București acuză o campanie de manipulare. Am prieteni care stăteau la vot, la cozi şi veneau tineri şi spuneau că, dacă voi fi eu votată, nu vor mai fi lăsaţi să meargă la studii în străinătate sau să muncească. Ferească Dumnezeu aşa ceva. Şi asta m-am întrebat de unde e şi am aflat că pe Tik Tok s-au dat astfel de mesaje, împotriva mea. Vă daţi seama ce manipulare.

Gabriela Firea a mai precizat că important este cum va fi în Bucureşti, dacă va fi mai bine sau mai rău, dacă se va schimba ritmul de lucru al primarului general. ”Nu vreau să dau vina pe nimeni, dau vina doar pe mine, nu am ajuns în suficiente cartiere, nu am avut timp să ajungă mesajul meu administrativ, şi nu am mers pe un mesaj de emoţie, nu am inventat teme. Eu am vorbit doar despre ce am făcut şi ce vreau să fac. Eu vorbeam despre calitatea vieţii cetăţenilor şi ceilalţi vorbeau despre faptul că vin comuniştii, dacă voi fi eu aleasă. Nu mai vine niciun comunist şi nu se va da nicio interdicţie”, a mai spus Firea.

 

 

Romedia.news
Romedia.news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *