Pe cine dă vina pentru eșecul de la alegerile din Timișoara

Nicolae Robu, candidat PNL-PSD la Primăria Timișoara, susține că vina pentru eşecul său o reprezintă gafele de comunicare și alăturarea liberalilor de social-democrați în Timişoara.

„Stimați 40.116 timișoreni care mi-ați dat voitul ieri, 09.06.2024, Da, atâția ați fost: 40.116! Și țin să vă mulțumesc din tot sufletul pentru încrederea pe care mi-ați arătat-o ieri. Faptul că ați fost cu 12.520 mai mulți ca în 2020 pentru mine înseamnă enorm. Cu atât mai mult, cu cât această creștere rezultă în urma unor pierderi de multe mii, probabil peste 10.000 de voturi prin: imaginea creată de disensiunea intervenită în PNL și trecerea în tabăra Fritz a unui nr important de membri PNL și simpatizanți ai lor, alăturarea cu PSD, știut dezavuată în Timișoara, de numeroși membri și simpatizanți PNL, gafele în comunicare ale unor persoane, membri PNL. ‘Măiestria’ cu care dl Fritz a știut să inducă ideea că eu aș fi ‘Robul’ clanurilor, iar el luptător contra lor, când de fapt sunt atâtea dovezi pt cine vrea să știe adevărul că cel ce a luptat cu adevărat cu clanurile am fost eu, eu pe tot intervalul 2013 – 2020, dl Fritz fiind, ca și cu multe alte lucruri, doar un profitor în plină campanie”, scrie pe Facebook Nicolae Robu.

Robu afirmă că „12.520 e mult, mai ales în condițiile date”, dar „totalul de 40.116 voturi câte am obținut înseamnă și el mult, dar… nu destul”

„Dl Fritz a crescut și el -culmea, chiar așa, după prestația jalnică avută!-, dar, doar cu 3.632 de voturi, deși a beneficiat -nu avem cuantificări să știm cu cât. Asta e, stimați timișoreni, eu vă mulțumesc mult pt tot. Vă sunt profund recunoscător că mi-ați fost alături și regret enorm că n-am reușit să câștig, pt a face, cu suportul dv, din postura de Primar, ca orașul nostru să aibă un alt curs, unul normal, pozitiv, de care să ne bucurăm cu toții, noi, toți locuitorii săi! Programul meu pt Timișoara anilor 2024 – 2028 și ce-am lăsat în urmă din perioada 2012 – 2020 sunt convins că au stat la baza opțiunii dv pentru mine. Chiar e un program care ar fi săltat Timișoara la înalte cote, la cote binemeritate și garantat tangibile, dat fiind potențialu-i”, închheie Robu.

Alegerile pentru Primăria Timișoara au fost câștigate de Dominic Fritz, care a obținut un nou mandat.

Romedia.news
Romedia.news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *