‘A fost un proces de vot cu extrem de multe probleme şi suspiciuni’

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, afirmă, luni seară, că încă nu s-a definitivat situaţia alegerilor la nivelul sectorului, acuzând că la o secţie de votare îi lipsesc din numărătoare 280 de voturi. ”Întreaga situaţie e pe muchie de cuţit”, a transmis Radu Mihaiu.

”Mulţumesc celor peste 52.000 de oameni care mi-au acordat încrederea. Mă onorează că faţă de 2020 peste 10.000 de oameni au confirmat că acest mandat a adus rezultate. Îmi cer scuze că până acum nu v-am zis nimic, dar nici la această oră nu există o situaţie clară pe numere. Acum, imediat după acest mesaj, intru la BES la numărătoarea unei secţii unde avem bănuiala că ne lipsesc peste 280 de voturi”, a transmis, luni seară, Radu Mihaiu, într-un mesaj pe Facebook, relatează News.ro.

Acesta apreciază că se va mai discuta mult despre alegeri.

”Vom mai discuta o perioadă lungă despre alegeri. A fost un proces de vot cu extrem de multe probleme şi suspiciuni. Însă noi suntem pe baricade. Secţie cu secţie, vot cu vot, verificăm de 5 ori până când suntem sigur că rezultatul e cel pe care l-aţi exprimat voi prin vot”, a mai scris Mihaiu pe Facebook, anunţând că ”întreaga situaţie e pe muchie de cuţit”.

Rareş Hopincă se situează pe primul loc în cursa pentru Primăria Sectorului 2, în urma alegerilor de duminică, actualul primar, Radu Mihaiu, aflându-se la mică distanţă în urma sa, relevă rezultatele parţiale ale scrutinului.

Romedia.news
Romedia.news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *