Românii au dat o mare lecției Europei, care se luptă cu ‘strigoiul extremismului’

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, arată faptul că alegerile din România au respins partidele extremiste, iar România dă o adevărată lecție Europei, care se luptă cu ”strigoiul extremismului”.

”Românii au dat o mare lecție Europei, care se bate cu strigoiul extremismului. În Franța, Emmanuel Macron a dizolvat Parlamentul, în Austria au câștigat extremiștii, în Germania sunt pe val, în Italia câștigă Meloni. Este un semnal extrem, extrem de clar al românilor, care spun ”NU” extremismului, spun ”NU” politicienilor anti-Europa, asta este o veste extraordinară și eu, împreună cu colegii mei, vom prezenta asta cât se poate de răspicat la Bruxelles.

PNL a rămas principala forță de dreapta în România și ne dă speranțe mari pentru alegerile preziențiale. Celelalte două partide care se revendicau de dreapta sau extrema dreaptă nu au nici măcar împreună cât PNL. Din acest moment ne gândim la validarea primarilor noștri, ne gândim la prezidențiale și la parlamentare”, a spus Rareș Bogdan, la Antena 3 CNN.

 

Romedia.news
Romedia.news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *