VIDEO Ciolacu propune modelul Berlinului pentru traficul din București

Soluţia pentru fluidizarea traficului rutier în Bucureşti o reprezintă extinderea metroului şi, totodată, organizarea eficientă a transportului de suprafaţă în comun după modelul Berlinului, a declarat, vineri, prim-ministrul Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, citat de Agerpres.

El a acordat un interviu postului România TV, realizat la volanul maşinii sale, într-o plimbare prin Bucureşti, având ca punct de plecare sediul central al PSD.

„Soluţia este metroul extins şi organizarea sistemului de transport în comun. Berlinul … foarte puţini berlinezi folosesc maşinile. Oameni, directori se urcă în transportul public, e cel mai bun sistem în Berlin. Se fac pasarele, pasaje, lărgeşti… Sunt lucruri, până la urmă, normale, dar metroul … Spre Pipera, până când nu se lungeşte metroul, acolo sunt multinaţionalele, acolo sunt clădirile de birouri”, a explicat Ciolacu.

Prim-ministrul a susţinut că nu a folosit niciodată SPP atunci când s-a deplasat prin Bucureşti.

„Mi-e ruşine.Totuşi, îmi fac timpul în aşa fel încât să le acopăr pe toate, asta e. Nu neglijez o activitate pentru stat în trafic, le calibrez în funcţie de activitatea pe care o am”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Romedia.news
Romedia.news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *