Vă aștept la vot pentru a reda strălucirea orașului nostru

Adrian Niță, candidatul PSD la Primăria Municipiului Piatra-Neamț, le-a transmis un mesaj publici cetățenilor la încheierea campaniei electorale. El a promis încă o dată că imediat ceva fi ales va trece la aplicarea punct cu punct a programului cu care va fi fost ales:

”Încheiem o campanie electorală care m-a încărcat cu energie și încredere în reușită. Am luat la pas fiecare cartier al orașului, împreună cu echipa mea, am notat problemele pe care ni le-ați semnalat și deja lucrăm la identificarea soluțiilor de rezolvare.

Am notat totodată propunerile dumneavoastră pentru modernizarea și dezvoltarea orașului și le-am inclus în programul nostru pentru Piatra-Neamț.  Energia de care vă vorbesc mi-am luat-o din mijlocul dumneavoastră, a miilor de pietreni cu care m-am întâlnit, în fiecare dintre zonele orașului nostru.

Vă mulțumesc pentru că mi-ați oferit șansa de a ne vedea față în față, pentru că am avut bucuria să dau mâna cu fiecare dintre  dumneavoastră, pentru dialogul deschis pe care l-am avut, pentru căldura cu care m-ați primit și susținerea pe care mi-ați arătat-o.

Toate acestea m-au motivat și mai mult în această bătălie electorală și mi-au dat încrederea că, atât eu cât și echipa mea, o echipă de care sunt tare mândru, vom fi câștigătorii acestor alegeri foarte importante pentru viitorul orașului Piatra-Neamț.

Vă aștept pe 9 iunie să concretizăm toate aceste lucruri prin vot și vă promit, atât eu Adrian Niță, cât și echipa PSD Piatra-Neamț că vom reda strălucirea orașului nostru, că îl vom face plăcut pentru fiecare pietrean și că vă vom oferi un viitor mai bun, aici la noi acasă.

Vă asigur că imediat după preluarea mandatului, vom demara proiectele pe care le-am discutat în această campanie, că voi fi primarul fiecăruia dintre dumneavoastră și ne vom întâlni atât la primărie cât și acolo unde locuiți, pentru a realiza  împreună acele lucruri care ne vor face să ne mândrim din nou cu Piatra-Neamț.   Împreună vom scrie o nouă pagină în istoria orașului nostru, o pagină de progres și speranță.

Cu prețuire,

Adrian Niță”

Romedia.news
Romedia.news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *