VIDEO Ciolacu vrea să scoată Agenția Antidrog de sub comanda Internelor

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi seară, la Antena 3, că este nevoie de o modificare legislativă pentru a ajuta familiile în care copiii se droghează.

„Până acum România era o țară de tranzit, acum fiind foarte aproape și de un conflict armat aceste droguri au început să fie lăsate și pe teritoriul României”, a spus Ciolacu. El a precizat că statul român are o strategie de combatere a fenomenului: „Avem deja o echipă de lucru cu partenerii strategici și cu SUA și cu jucătorii importanti”.

„Este evident ca toți copiii sunt expuși la acest flagel, marea problemă, aici am vorbit cu medici, este că sunt droguri sintetice foarte ieftine dar foarte toxice si nocive”, a adăugat Ciolacu.

„Agenția Antidrog e la Ministerul de Interne. Trebuie ruptă această activitatea de la Interne, prevenția, pentru că atunci când un părinte află că copilul lui se droghează e foarte greu să-l ducă la Poliție pentru că se gândește la ce se întâmplă și aici o să venim cu o modificare legislativă”, a indicat premierul.

Romedia.news
Romedia.news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *