PNL încearcă să construiască ceva cu AUR la Satu Mare. Vor vedea efectul unui astfel de compromis

Premierul Marcel Ciolacu susține că stabilitatea asigurată PSD și PNL, inclusiv prin candidatura comună la europarlamentare, este un semnal extrem de important. Ciolacu a spus că cei de la PNL încearcă o colaborare locală cu AUR la Satu Mare, dar vor vedea imediat efectele unui astfel de compromis.

”Alegerile trebuie să fie foarte clar despre viitorul României. Dacă terminăm cu Schengenul terestru, terminăm cu vizele în SUA, intrăm în OECD în 2026, așa România intră în rândul marilor economii din lume. Din lume, nu din Europa! Dacă cele 2 mari partide au o voce comună în interesul României, lucrurile și direcția României sunt cele corecte.

Unirea aceasta la europarlamentare a dus la pierderea unor europarlamentari. Dacă candidam separat, probabil luam câteva locuri în plus, dar semnalul politic este mai important. Stabilitatea politică este cea mai importantă pentru România. Cu cine să construim? Cu AUR? Încearcă PNL să construiască ceva cu AUR la Satu Mare, ceva local. Vor vedea efectul acestui compromis”, a spus Marcel Ciolacu, la Antena 3 CNN.

Romedia.news
Romedia.news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *