Contracandidatul meu s-a înconjurat de dubioşi şi infractori

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, candidat al alianţei Dreapta Unită, a declarat joi despre contracandidatul său din partea PSD-PNL, Rareş Hopincă, că s-a înconjurat de ”dubioşi şi infractori”, conform News.ro.

”Noi ne dorim să câştigăm toate sectoarele, evident. USR are candidaţi la toate sectoarele, Alianţa Dreapta Unită are candidaţi la toate sectoarele şi este important şi cred că putem să arătăm că suntem cea mai mare forţă din Bucureşti, înaintea PSD, de exemplu, la CGMB şi poate la Sectorulul 2, la egalitate cu alianţa PSD-PNL. Alianţa Dreapta Unită îşi propune să câştige măcar acelaşi nujmăr de mandate ca şi cei de la PSD-PNL”, a declarat la Prima TV Radu Mihaiu.

Despre fostul primar Neculai Onţanu, primarul USR a precizat că, din ce înţelege, acesta se află în staff-ul de campanie al contracandidatului său de la PSD.

Mihaiu l-a acuzat pe contracandidatul său, Rareş Hopincă, din partea alianţei PSD-PNL, că s-a înconjurat de o echipă de ”dubioşi şi infractori”.

”Pot să îi spun domnului Onţanu infractor, că el a fost declarat de justiţie. A fost condamnat definitiv, e adevărat că a fost condamnat cu suspendare, deci este un infractor cu acte în regulă. S-a mai înconjurat şi de domnul de la ANRP, care era implicat în dosarul retrocedărilor, s-a înconjurat de tot felul de oameni din aceştia dubioşi. Ăsta este felul PSD de a face politică, asta este alternativa la ceea ce propune Alianţa Dreapta Unită. Propune o echipă de dubioşi, de infractori”, a mai comentat Radu Mihaiu.

Romedia.news
Romedia.news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *