‘Știți foarte bine discuția cu candidatul ‘deocamdată”

Gabriela Firea a dezvăluit, în această seară, ce relație are cu partidul dar și cu liderul PSD Marcel Ciolacu, care nu a susținut-o inițial pentru Primăria Capitalei. Firea a spus că trei ani s-a pregătit pentru această candidatură.

 

Întrebată,  marți, pe B1 TV, la „Actualitatea” cu Tudor Mușat, dacă simte un sprijin complet dinspre PSD, Firea a spus că acum simte că este sprijinită atât de Marcel Ciolacu, cât și de restul colegilor social-democrați: „Acum, da, simt că sunt sprijinită de președintele Marcel Ciolacu, prim-ministrul, de asemenea, de secretarul general, domnul Stănescu, de șeful de campanie, Mihai Tudose, de toți ceilalți colegi… (…) Simt o susținere și, dacă voi câștiga, vom avea și majoritate în Consiliul General”, a declarat Firea.

Totuși, ea nu poate trece de momentele în care Cătălin Cîrstoiu era candidatul ‘deocamdată’, de a cărui campanie pentru București ar fi trebuit să se ocupe ea însăși. „Au fost și momente mai dificile. Eu mă pregătisem trei ani, știți foarte bine discuția cu candidatul ‘deocamdată’ și ‘de moment’… Am depășit cu toții acele etape și suntem aici. Suntem aici hotărâți să venim cu rezultate foarte bune pentru București”, a afirmat Gabriela Firea.

 

 

 

Romedia.news
Romedia.news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *