Omul lui Macron, în vizită la Burduja?

Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei, anunță că a avut marți, 4 iunie, o discuție cu Chiara Corazza, o colaboratoare a președintelui francez Emmanuel Macron. Responsabilă în trecut de investițiile din Paris, Chiara Corazza i-a oferit lui Burduja sfaturi referitoare la rezoltarea problemelor Bucureștiului.

„Am avut onoarea de a primi astăzi vizita doamnei Chiara Corazza, numită de președintele Emmanuel Macron Reprezentantul Sectorului Privat pentru Franța în cadrul Alianței G20 EMPOWER. Doamna Corazza a fost CEO și Reprezentant Special la G7 și G20 la Forumul Femeilor pentru Economie și Societate, principala platformă mondială de promovare a vocilor și viziunii femeilor.

Doamna Chiara Corazza are o experiență neprețuită în calitate de director general al Agenției de Investiții din Marele Paris, instituție care s-a ocupat cu atragerea de investiții în Regiunea Paris.

Totodată, în calitate de director al Afacerilor Internaționale din Marele Paris, ea a creat zona Metropolitană a Marelui Paris și a implementat proiecte de cooperare între Capitala Franței și alte 20 de capitale la nivel mondial.

Un om cu o experiență imensă în ceea ce privește administrația locală, dezvoltarea metropolitană și atragerea de investiții străine, doamna Corazza ne-a oferit multe sfaturi bune referitoare la modul în care putem aborda problemele și la București.

Este esențial ca Bucureștiul să devină un oraș deschis investițiilor, iar administrația locală bucureșteană trebuie să facă cunoscut potențialul imens pe care Capitala României îl are. Diplomația inter-administrativă, prezența la târguri și evenimente de profil, precum și contactele cu mediul economic extern trebuie să devină piloni de bază ai acțiunii viitoarei administrații a Bucureștiului”, scrie Sebastian Burduja pe Facebook.

Romedia.news
Romedia.news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *