‘La preşedinţie s-au pierdut alegeri în ultima seară’

Coordonatorul campaniei electorale a PSD, Mihai Tudose, se arată optimist în șansele Gabriela Firea la Primăria Capitalei, în contextul în care cele mai recente sondaje de opinie o situează pe locul al doilea, după Nicuşor Dan. „La preşedinţie s-au pierdut alegeri în ultima seară”, argumentează liderul social-democrat, făcând referire în mod indirect la Mircea Geoană.

„Unii au pierdut alegerile în ultima seară. Şi am dat exemplu: la preşedinţie s-au pierdut alegeri în ultima seară, în interviuri, în dezbateri, o boacănă făcută în ultima zi schimbă complet rezultatul, mai ales în condiţiile unui meci relativ echilibrat. În ultimul timp, domnul Nicuşor Dan a scăzut, doamna Firea a crescut, deci timpul lucrează în favoarea doamnei Firea şi eu cred că doamna Firea va fi primar general”, a declarat Mihai Tudose, luni seară, la Digi 24.

El a adăugat că „doamna Gabriela Firea nu candidează la Primăria Bucureşti că nu are servici” şi nici „pentru domnia sa”.

Mihai Tudose e de părere că Cristian Popescu Piedone „nu are şanse” la Primăria generală a Capitalei, iar despre Sebastian Burduja a subliniat că „e clar că nu e în primii doi”.

Luptă strânsă pentru Capitală

Potrivit unui sondaj Avangarde, Gabriela Firea a recuperat mare parte din diferența față de Nicușor Dan (comparativ cu sondaje realizate de alte firme), apropiindu-se la doar două procente de actualul edil și este la 11% peste Piedone.

Primarul Sectorului 5 se află pe poziția a treia, cu 1,4% peste Sebastian Burduja, candidatul PNL.

Romedia.news
Romedia.news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *