Piedone respinge acuzațiile Realitatea Plus

Candidatul Partidului Umanist Social Liberal pentru Primăria Capitalei, Cristian Popescu Piedone, neagă orice fel de implicare în „gestul reprobabil îndreptat împotriva jurnaliștilor postului de televiziune Realitatea TV și condamnă cu fermitate astfel de gesturi, care nu își au locul în societate”, se arată într-un comunicat al PUSL.

„Cristian Popescu Piedone nu are și nu a avut nicio legătură cu manifestări de acest gen, care ies din sfera unei campanii electorale civilizate.

Cu fiecare ocazie, Cristian Popescu Piedone a susținut și militat pentru o campanie electorală civilizată, bazată pe respect și considerație față de cetățeni, în acord cu valorile umaniste, demnitate, onoare și curaj”, mai transmite PUSL.

Acuzațiile Realitatea Plus

Realitatea Plus l-a acuzat pe Piedone că, în timpul transmisiunii din fața casei pe care ar deține-o în Bragadiru, mai multe persoane au încercat să intervină peste jurnaliști și să îi intimideze. De asemenea, Realitatea Plus susține că Piedone ar fi fost cel care ar fi trimis o ambulanță, dar și un echipaj de poliție la imobil, totul după ce edilul ar fi fost deranjat de dezvăluirile făcute de jurnaliști despre casele pe care acesta le deține.

Un echipaj de poliție, dar și o ambulanță ar fi fost chemate în locul în care erau jurnaliștii, aceștia fiind acuzați că tulbură ordinea și liniștea publică. De asemenea, fiica lui Piedone ar fi ieșit la poartă însă nu a vrut să ofere un punct de vedere.

Romedia.news
Romedia.news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *