Piedone nu dă nicio șansă candidaților PSD și Dreapta Unită. Cine crede edilul că sunt finaliștii pentru Primăria Capitalei

Cristian Popescu Piedone, candidatul PUSL la Primăria Capitalei, s-a întâlnit cu Sebartian Burduja, candidatul PNL pentru funcţia de primar general. Cei doi au avut un schimb de replici amiabil, iar Cristian Popescu Piedone chiar i-a adus o statuetă contracandidatului său.

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, candidat din partea PUSL la funcţia de edil general al Capitalei, a fost prezent la lansarea de carte a lui Sebastian Burduja, candidatul PNL pentru Capitală.

Cristian Popescu Piedone a dorit să fie să îl felicite pe Sebastian Burduja, pe care îl consideră un om cu care poate colabora în viitor.

Cristian Popescu Piedone i-a adus o statuetă în dar candidatului PNL

„Este începutul colaborării noastre pentru Consiliul General. Cel mai bun o să câştige. E adevărat. Noi jucăm finala, eu şi domnul Sebastian Burduja. Nu este contracandidat. Este un om cu bun-simţ, care a avut un dialog cu mine civilizat, suntem oameni civilizaţi.

Ne-am intersectat în aproximativ trei puncte comune pentru dezvoltarea Bucureştiului, candidăm de la partide diferite, dar există viaţă şi după 9 iunie şi în Consiliul General trebuie să avem colaborare indiferent de cine iese primar general, domnul Sebastian Burduja sau Cristian Popescu Piedone”, a declarat Piedone.

 

Romedia.news
Romedia.news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *