Astea sunt zvonuri lansate de PSD

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, candidat din partea PUSL la funcţia de edil general al Capitalei, a afirmat vineri, după participatarea la o lansare de carte a contracandidatului liberal Sebastian Burduja, că „există viaţă şi după 9 iunie” şi a pledat pentru o colaborare a celor două formaţiuni în Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB), indiferent de cine va fi viitorul edil.

„Nu este contracandidat, ne-am intersectat, este un om cu bun simţ, care a avut un dialog cu mine civilizat. Suntem doi oameni civilizaţi. Şi eu ştiu să fiu civilizat, dacă sunt tratat ca atare. Ne-am intersectat în aproximativ trei puncte comune pentru dezvoltarea Bucureştiului. Candidăm de la partide diferite, dar există viaţă şi după 9 iunie şi în Consiliul General trebuie să avem o colaborare, indiferent cine iese primar general, domnul Sebastian Burduja sau Cristian Popescu Piedone. Despre Gabriela Firea, dacă vă luaţi după sondaje, vă spun sondajul real: este pe locul patru, pe locul trei e Nicuşor Dan, iar finala se joacă între mine şi Sebastian Burduja”, a spus Piedone, la Bookfest.

Piedone a subliniat că „niciodată nu există varianta” de a se retrage din cursa electorală

„Astea sunt zvonuri lansate de PSD, inclusiv de Nicuşor Dan. Nicuşor Dan că se retrage Sebastian Burduja, PSD că se retrage Piedone s-o susţină pe Firea”, a adăugat candidatul PUSL.

Totodată, Piedone i-a urat succes lui Burduja: „Succes. Amândoi pentru Bucureşti”.

Romedia.news
Romedia.news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *