Candidatul PNL la Primăria Capitalei, vizită de taină la Cotroceni (FOTO)

Întâlnire-surpriză la Palatul Cotroceni, între președintele Klaus Iohannis și liberalul Sebastian Burduja, unul dintre candidații pentru funcția de primar al Capitalei.

Cancan.ro publică imagini în care se poate observa mașina de campanie a lui Sebastian Burduja, atât la momentul intrării în curtea Palatului Cotroceni, cât și la plecare. Această vizită neașteptată poate avea repercusiuni majore în campania electorală pentru Primăria Municipiului București (PMB).

Această mișcare vine într-un moment în care președintele Partidului Național Liberal (PNL), Nicolae Ciucă, a fost nevoie să ofere explicații pentru că s-a afișat public cu actualul primar general, Nicușor Dan. Președintele Klaus Iohannis pare să adopte o strategie diferită, „aprindând” campania electorală prin această întâlnire neconfirmată oficial.

Nicușor Dan a trecut pe la Cotroceni în 2020

Reamintim că în urmă cu patru ani, în 2020, cu doar patru zile înainte de alegerile pentru Primăria Generală, Nicușor Dan a avut o întâlnire la Palatul Cotroceni cu președintele Klaus Iohannis. Această întâlnire s-a dovedit a fi benefică pentru Nicușor Dan, care a reușit să câștige mandatul de primar general al Capitalei. La acel moment, Administrația Prezidențială a confirmat discuția și a oferit detalii despre temele abordate.

Până în prezent, nici președintele Klaus Iohannis, nici Sebastian Burduja sau echipa sa de campanie nu au confirmat oficial întâlnirea de la Palatul Cotroceni. Rămâne de văzut cum vor evolua evenimentele și ce impact va avea această mișcare asupra electoratului bucureștean.

content-image

Romedia.news
Romedia.news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *