Primul județ în care PNL anunță că refuză total să facă alianță cu PSD după alegeri: Au făcut dezastru

PNL nu va face alianţe cu PSD în judeţul Neamţ, după alegerile locale, a anunţat, luni, într-un comunicat de presă liderul filialei liberale, George Lazăr. „Faptul că la nivel central există o înţelegere între PSD şi PNL, motivată de contextul geopolitic, nu înseamnă că şi în judeţul Neamţ vom pactiza cu PSD-ul. Acest lucru nu este posibil câtă vreme liderii locali ai PSD nu îşi asumă dezastrul pe care l-au patronat ani de-a rândul în judeţul Neamţ”, a precizat preşedintele PNL Neamţ.

George Lazăr a precizat că PSD Neamţ trebuie să explice banii irosiţi pe spitalul nefuncţional la Leţcani, unde CJ Neamţ a alocat 3,5 milioane euro.

De asemenea, George Lazăr susţine că managerii spitalului, numiţi de conducerea social-democrată de la Consiliul Judeţean, au pierdut finanţări nerambursabile de 90 milioane euro.

„PSD Neamţ trebuie să-şi asume şi dezastrul de la Apa Serv, societate condusă exclusiv de oamenii PSD, remuneraţi lunar cu mii şi mii de euro, societate care a pierdut 311 milioane euro, din cauza incompetenţei conducerii care ţine Romanul, Târgu Neamţ şi Piatra Neamţ în secetă, în vreme ce directorul Angheluţă încasează peste 7.000 euro, lunar, adică mai bine de 350 milioane lei. PSD Neamţ trebuie să-şi asume şi dezastrul de la Luţca, unde, din cauza prăbuşirii podului, peste 20.000 oameni din zonă sunt nevoiţi să ocolească zilnic peste 20 kilometri, pe timpul şi economiile lor. PSD Neamţ trebuie să dea socoteală şi pentru zecile de comunităţi din judeţul Neamţ pe care le-a ţinut ani de zile în subdezvoltare, fără canalizare, drumuri, poduri, şcoli şi grădiniţe”, a adăgat liderul PNL Neamţ.

George Lazăr a subliniat că PSD rămâne principalul adversar al PNL în judeţul Neamţ, indiferent de înţelegerile de la Bucureşti. George Lazăr este candidatul PNL pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ.

Romedia.news
Romedia.news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *