Dragoș Simion, candidatul PSD la Primăria Tulcea: ‘Este o prioritate’

Dragoș Simion, candidatul PSD la Primăria Tulcea, vrea să trezească la viață comunitatea din care face parte și să-i inspire pe locuitorii orașului să redevină uniți și conștienți de valoarea și frumusețea locului în care trăiesc.

„Sunt născut, crescut în Tulcea, fiecare clipă din viața mea am trăit-o în Tulcea. Am spus-o generic și, dacă vreți, plastic, că dacă aș avea brațele atât de lungi, aș îmbrățișa orașul și l-aș strânge în brațele mele, pentru că îl iubesc cu tot sufletul meu. N-am putut să stau departe de tot ceea ce se întâmplă în acest municipiu, nu am vrut să fiu individualist și să trăiesc doar pentru mine, am considerat că este momentul în care trebuie să las ceva în urma mea. Și chiar este momentul pentru că așa cum trăiesc eu în Tulcea cu familia mea, cu copilul meu, și simt că trebuie să ne fie mai bine, așa și ceilalți, toți cei ce trăiesc aici, simt același lucru. Iar datoria noastră este să lăsăm ceva copiilor noștri pentru că suntem generația care putem să dăm o altă turnură orașului nostru și să îl dezvoltăm pentru a-l aduce la nivelul de civilizație pe care ni-l dorim. Copiii noștri merită, în primul rând, toate aceste lucuri. Și dacă o fac, o fac cu toată dragostea pentru oraș, pentru oamenii lui și pentru copiii noștri, pentru că ei trebuie să rămână acasă”, spune Dragoș Simion într-un interviu pentru presa locală.

Ce va face în prima zi de primar, dacă tulcenii îl vor alege?

„Cred că în afară de a începe să implementăm proiectele, primul lucru pe care îl voi face va fi un audit complet asupra activității ultimilor patru ani ai Primăriei municipiului Tulcea, pentru că eu vreau să am o situație clară, concretă și reală asupra bugetului, asupra realizărilor și asupra lucrărilor aflate în derulare, pentru că țin să subliniez un lucru foarte important: toate lucrările care astăzi sunt în derulare și sunt nefinalizate, vor fi definitivate în cel mai scurt timp posibil. Tulcenii deja nu mai suportă aceste lucrări care au fost începute cu doi ani de zile în urmă, abandonate și lăsate așa. Este o prioritate. În paralel, pentru că am capacitatea să fac lucrul acesta, vom construi mai departe și vom finaliza lucrările de infrastructură, dar, în același timp, îmi voi pune în aplicare și celelalte planuri referitoare la municipiul Tulcea. Un alt proiect foarte important pentru tulceni, un capitol la care Tulcea suferă, și l-am menționat și mai devreme, sunt parcările. Tulcea suferă enorm în ceea ce privește parcările publice, dar și parcările de reședință. De ce? În acești ani nu au fost amenajate parcări, au fost amenajate cumva artificial prin înființare de sensuri unice pe străzi, iar acele parcări au fost scoase la licitație. Eu sunt de acord că putem scoate la licitație, dar în momentul în care scot la licitație locuri de parcare trebuie să le ofer condiții cetățenilor. Pentru că așa este și în privat, prima dată ofer condiții și după aceea cer plata. La noi s-a întâmplat exact invers și tulcenii au ajuns să plătească ca și locuri de parcare, în urmarea unui analize făcute de mine – o analiză pe documente și pe cifre în comparație cu vechiul regulament de parcare – de patru ori mai mulți bani comparativ cu ceea ce aveau înainte. Din păcate și tarifele sunt foarte mari comparativ cu toate orașele din România, iar unul dintre proiectele mele, care va fi pus în aplicare în primele trei luni de mandat, subliniez, este reducerea tarifelor la parcările publice cu plată, cu 50%, iar în ceea ce privește parcările de reședință, vor fi reduse cu până la 50%”, dă asigurări candidatul PSD.

Dragoș Simion îi invită pe tulceni să vină în număr cât mai mare la vot: „Pentru că discutăm de alegerile locale, îi rog cu tărie să fie prezenți la vot, să aleagă cu sufletul, cu inima, cu gândul și să ia cea mai bună decizie pentru municipiul nostru, noi toți trebuie să fim implicați, trebuie să fim uniți. Eu îmi doresc din tot sufletul să reușesc să unesc această comunitate din nou, să devină acea comunitate caldă, primitoare, empatică și cred că vom reuși în acest an prin dorința și vrerea tulcenilor. Și da, cred că vom reuși anul acesta să ducem administrația tulceană și orașul nostru în direcția cea bună”.

Romedia.news
Romedia.news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *