Noaptea minții la Reșița. Au asfaltat pe șinele de tramvai

Video viral în  Reșița, acolo unde o investiție importantă, realizarea unei linii de tramvai, s-a transformat într-un calvar pentru cetățeni și un prilej de ironie caustică pentru internauți.

Având în vedere că se apropie alegerile locale, primarul PNL Ioan Popa a dat ordin să se finalizeze cât mai rapid lucrările fără să se țină cont de disciplina în construcție sau de calitatea finală. Așa se face că angajații firmei contractate au turnat direct asfalt peste linia de tramvai. Într-un clip video realizat de Ionuț Popovici, candidatul PSD la primăria Reșița, se poate vedea cum lucrătorii sparg cu ciocanul și daltele asfaltul pentru a scoate la iveală linia de tramvai acoperită.

Nopatea minții ce se întâmplă pe moșia lui Popa la Reșița. Este o lucrare de mântuială, făcută pe repede înainte, pentru că Nelu Popa nu a livrat nimic în cei 8 ani în fruntea Reșiței. El are impresia că se îngrașă porcul înaintea Crăciunului. Până și lucrătorii de pe traseul liniei de tramvai asfaltate recunosc că ei habar nu au ce fac. Liberalii și-au bătut joc de aproape 100 de milioane de euro și n-au fost în stare să o finalizeze. La cât de prost este realizată lucrarea, ea nu va putea fi recepționată și nu vor circula prea curând tramvaie pe acolo. Sau, dacă acest lucru se va întâmpla, va fi prin încălcarea legii și fără a se garanta siguranța cetățenilor. Liberalii trebuie decuplați de la conducta banilor publici și la Reșița, și în întreg județul Caraș – Severin mai ales că Romeo Dunca este la fel de catastrofal ca Popa”, a declarat candidatul PSD pentru primări Reșița, Ionuț Popovici.

Internauții s-au grăbit să-l ironizeze pe primarul reșițean Ioana Popa: “S-a turnat cu mașini fără inteligență artificială …”, “Nu fiți răi. Așa sunt ordinele de Helsinki”, “Bani aruncați aiurea pe,, Barzava”. Vorba vine. O lucrare care lasă mult de dorit din toate punctele de vedere!!!”, “Se trage tot de la linii și liniuțe” – sunt doar câteva dintre replicile reșițenilor nemulțumiți de calitatea lucrărilor la linia de tramvai asfaltată și decupată cu dalta și barosul.

Romedia.news
Romedia.news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *