România a fost, este și va fi mereu alături de Republica Moldova!

Senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai: România a fost, este și va fi mereu alături de Republica Moldova!

Senatorul PSD Alfred laurențiu Mihai a vorbit, miercuri, într-o postare pe facebook, despre întâlnirea la care a aparticpat alături de vicepremierul Republicii Moldova în cadrul Comisiei pentru Afaceri Europene din Senatul României.

„România a fost, este și va fi mereu alături de Republica Moldova!

Ieri, 13 februarie, am fost prezent la întâlnirea cu Vicepremierul Republicii Moldova în cadrul Comisiei pentru Afaceri Europene din Senatul României, cât și în Cadrul Comisiei de Politică Externă.

În calitate de membru în cele două comisii, am fost alături de Vasile Dîncu, președintele Comisiei pentru Afaceri europene, și Titus Corlatean președintele Comisiei pentru Politică Externă, purtând discuții cu Viceprim-ministrul pentru integrare europeană al Republicii Moldova, Cristina Gherasimov.

Dialogul a fost axat pe rolul diplomației parlamentare, pe procesul european pe care țara de peste Prut continuă să îl urmeze, dar și pe cooperarea dintre cele două state, în contextul agresiunilor Rusiei asupra Ucrainei.

A fost o reală onoare să reiterez faptul că România și Republica Moldova vor avea în permanență o relație extrem de strânsă, o relație de neclintit, pentru că între aceste două state nu există doar legături istorice sau geografice: sunt două state surori.

Voi milita întotdeauna pentru consolidarea legăturilor care formează o democrație clară, susținerea reciprocă și solidaritatea europeană”, a scris senatorul PSD.

Romedia.news
Romedia.news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *