Va fi testat în cursa internă

Actorul Dan Puric a spus, pe scena Luceafărul, la sfârșitul piesei ”Dan Puric – Votează, mă!”, că el va fi candidatul AUR la alegerile prezidențiale. Cei la AUR au emis o poziție oficială în care arată faptul că Dan Puric, alături de alte personalități, vor intra în cursa internă a partidului care se va desfășura în perioada 16 februarie – 16 iunie, iar la final se va desemna candidatul AUR.

Citește și: Dan Puric și-ar fi anunțat candidatura la prezidențiale din partea AUR (Presă)

”Atenția și importanța pe care presa o acordă candidatului AUR este una care ne onorează și demonstrează forța partidului.

Însă, informația cu privire la candidatura sigură a domnului Dan Puric nu este adevărată.

Atât domnul Puric, cât și alți oameni apropiați de AUR vor fi testați într-o cursă internă a partidului care se va desfășura în perioada 16 februarie – 16 iunie. După acea dată veți afla candidatul AUR pentru prezidențiale, prin votul românilor care vor vota candidatul AUR.”, arată un comunicat al AUR.

Ce a spus Dan Puric

Actorul Dan Puric a făcut un anunț șoc, la finalul spectacolului ”Votați, mă”, susținut pe scena teatrului Luceafărul. El a anunțat că va candida la alegerile prezidențiale susținut de AUR. Unii au luat-o în serios, alții consideră că a făcut parte din spectacol.

Actorul a vorbit despre situația politică din România, despre actualii actori politici în frunte cu președintele Klaus Iohannis și premierul Marcel Ciolacu, iar la final a spus că va fi candidatul AUR la alegerile prezidențiale, informează EvZ.

Anunțul lui Dan Puric a venit în contextul unui spectacol de teatru și nu este exclus ca el să fi făcut anunțul în contextul rolului de pe scenă.

Romedia.news
Romedia.news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *