Marcel Ciolacu, ironie fină la adresa celor de la PNL, după întâlnirea cu afaceriștii

Premierul Marcel Ciolacu a ținut să transmită o săgeată către cei de la PNL, după ce s-a întâlnit cu reprezentanții oamenilor de afaceri. Ciolacu le-a transmis liberalilor că doar ei mai sunt interesați de comasarea alegerilor, dar între timp în România se discută despre cu totul alte subiecte.

”Firmele românești nu sunt interesate deloc de comasare, ci de soluțiile pentru dezvoltare! Iar din dialogul de ieri și de astăzi cu liderii mediului de afaceri din Româmia, patronatele din Concordia și reprezentanții IMM-urilor, au apărut idei valoroase care pot ajuta semnficativ economia românească.

Oamenii de afaceri au venit cu soluții bine articulate pentru susținerea producției interne, pentru a dezvolta învățământul dual și pentru a stimula companiile românești să exporte mai multă valoare adăugată. Bineînțeles, reprezentanții mediului privat ne-au arătat, cu exemple, și unde cred că lucrurile nu merg bine. Am stabilit, punctual, mecanisme de lucru pe domenii prioritare, care să producă rezultate concrete.

Cred că acesta este cel mai necesar și eficient tip de comasare de care are azi nevoie țara: cel al energiei dintre stat și mediul privat pentru a pune la un loc resursele și proiectele de dezvoltare care să producă o creștere economică solidă pentru România!”, scrie Marcel Ciolacu.

Romedia.news
Romedia.news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *