Diana Șoșoacă acuză STIRIPESURSE.RO că este de vină pentru că s-a certat cu Simion în Parlament

Senatorul Diana Șoșoacă a explicat într-o intervenție la postul de televiziune B1, de la ce a început scandalul de aseară din Parlament cu liderul AUR, George Simion. Aceasta s-a declarat șocată de comportamentul lui Simion.

„Eu m-am adresat domnului Simion pentru că era lângă mine la Tribună – în urmă cu o săptămână, dânsul a dat niște articole în presă, la care mie nu mi s-a publicat dreptul la replică, deși l-am trimis, prin care se făcea o afirmație mincinoasă cu privire la faptul că în urmă cu o săptămână m-aș fi întâlnit pe ascuns cu dânsul noaptea la Viena pentru a aranja o colaborare între AUR și SOS România pe care îl conduc, astfel încât noi să câștigăm alegerile.

Astfel, a trebuit să-l confrunt în față și să recunoască pe live pentru că eu nu am avut acces nici la Tv, nici în presa scrisă să dezmint aceste lucruri, să-mi spună: recunoști că nu te-ai văzut cu mine la Viena?

Acest lucru l-a enervat nespus de mult, a început să mă înjure, să dea cu palma peste telefon până mi-a dat o palmă de mi-a sărit telefonul. Niște acte de o agresiune inacceptabilă și a început să mă înjure și să-mi adreseze amenințări cu conotație sexuală. Mi-a mai spus: nu m-am întâlnit cu tine că am nevastă, iar tu nu ești sexy. Ce legătura are?”, a afirmat Șoșoacă.

Referitor la episodul Viena, aceasta a explicat că a au fost amândoi în Austria, însă nu s-au întâlnit, ea fiind la Viena, iar Simion aranjându-și o întâlnire în alt oraș.

„Când dânsul a aflat că eu mă duc în Austria și-a fixat și dânsul o întâlnire în Austria însă în altă parte din câte am văzut în comunicate. Dacă îl urmăriți o să vedeți că îmi copiază absolut toate acțiunile. Nu am înțeles de ce… E o obsesie a dânsului de care eu îl rog să scape.

Primul articol care a apărut este STIRIPESURSE.RO, care a fost preluat de absolut toate gazetele online și ulterior în emisiunile televizate, în care atunci când a fost întrebat a spus: nu pot să confirm așa ceva. Păi de ce nu ai spus că nu te-ai întâlnit?”, a explicat Șoșoacă.

Facem precizarea că STIRIPESURSE.RO a publicat dreptul la replică al senatoarei aici:

Referitor la felul în care s-a văzut scandalul din Parlament, senatoarea a replicat:

„Poate la noi este neobișnuit, pentru că aici există un aranjament dintre asa-zisa opoziție și putere, dar dacă o să vă uitați de exemplu în Parlamentul Marii Britanii o să vedeți că acolo se iau și la bătaie”.

 

Romedia.news
Romedia.news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *